ProjectenPlaying for Success Belgium


Playing for Success is een project voor leerlingen van 10-14 jaar die “uit de boot” van het onderwijs dreigen te vallen door allerlei factoren. PfS brengt deze leerlingen in een uitdagende en inspirerende plek buiten school, nl. een sportstadion (bv. voetbal- of basketbalstadion).

Ga naar de website van Playing for Success.
Het project Playing for Success wordt gerealiseerd met de steun van Stichting Engie en de Nationale Loterij.
FOUNDATION ENGIE-QUADRI AVEC SIGNATURENL-logoWhizzkidsWhizzkids is een jaarlijkse ICT-internetwedstrijd die open staat voor leerlingen van het 5de en het 6de leerjaar uit het basisonderwijs.

Ga naar de website van Whizzkids.CAT-CHCAT-CH, Center for Assistive Technology – Coaching in Hulpmiddelen coacht personen met een beperking, hun familie, leerkrachten, begeleiders, omkadering,... in het gebruik van ICT - hulpmiddelen.

Ga naar de website van CAT-CH.ICTwijsICTwijs.eu is een website op maat, een zoekwijzer met ICT-oplossingen voor specifieke doelgroepen zoals kinderen en volwassenen met een verstandelijke, auditieve, visuele, motorische of andere beperking.
ICTwijs.eu verzamelt, verwerkt en verspreidt informatie over aangepaste ICT-oplossingen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Op de website vind je per doelgroep artikels over ICT-toepassingen die te gebruiken zijn in het onderwijs en in arbeidssituaties.

Ga naar de website van ICTwijs.